Ciutat

FOTOS | Les arts marcials reconquereixen la Sakura Matsuri

arts marcials sakura 23
Exhibició de karate / David Chao

Les diverses disciplines d’arts marcials japoneses han tornat a la Pista Coberta d’Atletisme. Amb la segona edició de la Fira Sakura Matsuri, l’espai s’ha convertit un any més en un gran tatami on veure i gaudir d’un dels aspectes més internacionals de la cultura nipona.

Així doncs, aquest dissabte els assistents han pogut observar una emocionant cerimònia de tir Kyudo (tir amb arc) i una exhibició d’embukai. Entre les disciplines practicades també hi ha hagut kendo i karate infantils. En un mar de kimonos majoritàriament blancs i faldilles blau fosc desenes de joves han mostrat les seves habilitats al Cònsol General del Japó a Barcelona, Sato Yasushi; el regidor responsable del Programa de projecció de la ciutat i turisme, Lluís Matas i la regidora d’esports, Laura Reyes.

Les activitats continuen aquest diumenge amb la pràctica de Taikai de Iado, jodo i kenjutsu, dayto ryu i nihon tai jitsu.

arts marcials sakura 23

/ David Chao

arts marcials sakura 23

/ David Chao

arts marcials sakura 23

/ David Chao

arts marcials sakura 23

/ David Chao

arts marcials sakura 23

/ David Chao

arts marcials sakura 23

/ David Chao

arts marcials sakura 23

/ David Chao

arts marcials sakura 23

/ David Chao

arts marcials sakura 23

/ David Chao

arts marcials sakura 23

/ David Chao

Comentaris
To Top