MONTCADA

Mor un home atropellat pel tren al pas a nivell de Montcada i Reixac

Un home ha mort aquest dijous atropellat pel tren al pas a nivell del carrer Bogatell de Montcada i Reixac (Vallès Occidental), segons ha informat l’Ajuntament del municipi. Les barreres estaven baixades i l’home ha creuat corrents quan passava un comboi semidirecte de la línia R2 de Rodalies en direcció Barcelona a 120 quilòmetres per hora. El consistori lamenta la mort que fa 179 a les vies que travessen la ciutat i, al costat de la Plataforma Tracte Just Soterrament Total, ha convocat un minut de silenci per demà, a les dotze del migdia, a la cruïlla del soterrament.

L’alcaldessa, Laura Campos, ha donat el condol a la família de la víctima, veí del municipi, i ha demanat a la ciutadania “la màxima prudència” a l’hora de creuar les vies pels dos passos a nivell que hi ha al mig del nucli urbà, uns passos, ha recordat, “que desapareixeran quan es faci l’obra del soterrament de la línia R2”.

A conseqüència de l’accident, el trànsit ferroviari ha quedat interromput en ambdós sentits de la marxa i els passatgers del tren han baixat dels vagons per anar caminant des de l’altura de l’Ajuntament fins a l’estació. Dues unitats dels Bombers i dues del Sistema d’Emergències Mèdiques, així com diverses de Policia Local i de Mossos d’Esquadra, s’han desplaçat fins al lloc dels fets.

Comentaris
To Top