Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest divendres 21 d’abril del 2023 a Sabadell

Sabadell va viure aquest dijous la Festa de l’Esport a la ciutat, que va viure una jornada molt especial

Arribem al tram final d’una setmana molt especial. Abans de la celebració de Sant Jordi, però, Sabadell va viure aquest dijous la Festa de l’Esport a la ciutat, que va viure una jornada molt especial.

El waterpolo continua manant. Ara en versió masculina: Sergi Cabanas, un dels estendards del Club Natació Sabadell, ha agafat el relleu de Maica Garcia com a millor esportista de Sabadell, estrenant així el seu palmarès a la Festa de l’Esport. El Club de Tennis Sabadell s’ha coronat com l’entitat més destacada del 2022. Com es va viure?

Sergi Cabanas i Club de Tennis Sabadell, els guanyadors de la Festa de l’Esport

La quantitat d’espais verds que hi ha a Sabadell depèn molt del barri on ens trobem. El Pla director dels espais verds de Sabadell 2023-2033 –aprovat recentment al ple de l’Ajuntament– indica que el districte 4 (la Concòrdia, Can Rull, Can Llong, Cifuentes, Castellarnau i rodal Berardo) és el que té més arbrat, amb diferència. Com es distribueixen les zones verdes a la ciutat?

Les zones verdes, futur de la ciutat de Sabadell

D’un passadís blanc i fred típic d’hospital a les profunditats més misterioses de l’oceà. L’Hospital Parc Taulí de Sabadell ha celebrat aquest matí la inauguració de la nova decoració de l’àrea d’hospitalització pediàtrica, a la tercera planta de l’edifici Ripoll, estrenat ara fa un any. Ara, peixos de totes les mides i colors, balenes o cavallets de mar inunden d’optimisme l’estada dels més petits a l’hospital.

VÍDEO | Un fons marí i la visita d’El Mago Pop: així és la nova pediatria del Taulí

Els eclipsis solars són fenòmens astronòmics poc freqüents. Per això, molts aficionats es desplacen fins a racons insòlits del planeta per gaudir d’un esdeveniment que acostuma a congregar milers de persones en els indrets des d’on és visible. Aquest ha estat el cas d’una expedició de sabadellencs que ha viatjat fins a Perth, a la costa oest d’Austràlia.

FOTOS | Expedició sabadellenca a Austràlia per gaudir d’un esclipsi solar total

Si res no canvia en els pròxims tres dies, la meteorologia respectarà la diada de Sant Jordi a Sabadell. Ara com ara, i seguint el model GFS, no s’esperen pluges per diumenge a la ciutat, si bé és cert que el dissabte les previsions apunten al pas d’un front força actiu d’oest a est que regaria tota Catalunya.

Quin temps farà per Sant Jordi?

Comentaris
To Top