Ciutat

Ser diferents, però fer de la parella el millor equip

L’Ariadna i la Tània han sabut esprémer les millors qualitats de cada una

És el tercer Sant Jordi que la Tània i l’Ariadna passen agafades de la mà. “Som molt diferents, però hem sabut complementar-nos perfectament”, expliquen. Popularment, es diu que les forces contràries s’atrauen, com els imants. Aquesta parella ha sabut crear l’equip perfecte: “Hem sabut trobar els punts forts de cada una i això no només ens ajuda en el dia a dia, sinó que endureix moltíssim la relació”.

De fet, han portat aquesta ben entesa a l’àmbit professional. La Tània és dissenyadora de moda i té la seva pròpia marca; i l’Ariadna es dedica al brànding.

Ambdues comparteixen una anècdota que sempre els agrada explicar. Resulta que abans que elles es coneguessin, molt abans, les seves famílies ja havien tingut contacte. “L’avi de l’Ariadna arreglava la bici a l’avi de la Tània!”.

Preguntades per la seva manera ideal de viure el Sant Jordi, asseguren que són de tradicions. “Ens agrada passar el dia a Barcelona, veure les paradetes, barrejar-nos entre l’ambient i regalar-nos una rosa i un llibre”.

Comentaris
To Top