Ciutat

Els Bombers de Sabadell guanyen un concurs de rescat d’accidents de trànsit

Les jornades es van celebrar a les instal·lacions de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya

L’equip de Sabadell va guanyar la XVIII edició del Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat, que es va celebrar la setmana passada a les instal·lacions de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), a Mollet del Vallès. L’equip de la capital vallesana va ser valorat com a millor equip tècnic i com a millor equip sanitari a la modalitat de La línia classificatòria.

L’edició del Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit d’enguany, organitzada pel Cos de Bombers de la Generalitat conjuntament amb l’ISPC, ha comptat amb la participació d’un total de 35 equips dels Bombers de la Generalitat, a més d’un equip de Bomberos de Valladolid que ho han fet en qualitat de convidats.

En segon lloc va quedar l’equip del Grup Suport Operatiu i el del Vendrell va obtenir la tercera posició. Amb aquesta classificació, els equips de Sabadell i del Grup de Suport Operatiu tenen plaça al XVII Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico, que es realitzarà els propers 7, 8 i 9 de juny a Sevilla, i que organitza APRAT (Asociación Profesional de Rescate en Accidentes de Tráfico).

Comentaris
To Top