Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimarts 25 d’abril del 2023 a Sabadell

Fem un repàs a les informacions més rellevants de les últimes hores a la ciutat

Les eleccions municipals són cada dia a més a prop i la política guanya protagonisme en l’actualitat sabadellenca. Com respira la ciutadania de cara a la cita amb les urnes?

El pròxim 28 de maig, els sabadellencs hauran de triar qui serà el seu alcalde, en uns comicis que de moment la gent observa de lluny. Entre els veïns de la ciutat, hi ha una sensació general: cal que la política s’enfoqui en propostes i deixi de banda les picabaralles.

Com respira la ciutadania a Sabadell de cara al 28-M?

L’exalcalde de Sabadell Maties Serracant té una cita davant de la justícia aquest dimecres pel seu paper en el referèndum de l’1 d’octubre. La Fiscalia li demana dos anys d’inhabilitació per exercir càrrecs públics i una multa de 15.000 euros a pagar en deu mesos per un delicte de desobediència. Considera que no va “no va impedir o paralitzar” la consulta, tot i els advertiments del Tribunal Constitucional.

Maties Serracant, a judici per l’1-O: “No vaig cometre cap delicte. Si es va votar, va ser per la gent”

L’equip de Sabadell va guanyar la XVIII edició del Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat, que es va celebrar la setmana passada a les instal·lacions de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), a Mollet del Vallès. L’equip de la capital vallesana va ser valorat com a millor equip tècnic i com a millor equip sanitari a la modalitat de La línia classificatòria.

Els Bombers de Sabadell guanyen un concurs de rescat d’accidents de trànsit

Una tanca de publicitat ben visible ha aparegut en el perímetre de l’Estadi de la Nova Creu Alta. La curiositat és que el promotor de l’anunci es l’At. Osasuna i té una referència directa amb la seva imminent final de Copa del Rei, la segona de la seva història, davant el Real Madrid el pròxim 6 de maig a Sevilla.

L’At. Osasuna recorda l’origen per arribar a la final de Copa amb una tanca a la Nova Creu Alta

Els trens de la línia R4 de Rodalies circulen amb retards de fins a vint minuts a causa d’una avaria de senyalització entre les estacions de Sant Feliu de Llobregat i Molins de Rei, segons ha informat Adif. El gestor d’infraestructures ferroviàries ha indicat que ja s’està treballant per a resoldre la incidència i que el servei recuperi la normalitat el més aviat possible.

Retards a la línia R4 de Rodalies per una avaria

Comentaris
To Top