Ciutat

Repararan la vorera i la calçada de 35 carrers de Sabadell

Repararan la vorera i la calçada de 35 carrers de Sabadell

Obres al carrer de Quevedo / AINA TORRES

L’Ajuntament de Sabadell repararà la vorera o la calçada de 35 carrers de la ciutat amb una inversió de 2,2 milions d’euros. La Junta de Govern Local va aprovar el projecte el passat dilluns.

S’actuarà a tots els districtes, amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat i l’estat dels carrers per garantir la qualitat de l’espai públic. Al districte 1, les obres es faran als carrers de Santanac, Joan Plans, Blasco Garay, la Salut, Jovellanos, les Valls, Gorina i Pujol.

En els districtes 2 i 3, les obres es faran als carrers de Monterols, Francesc Bellapart, Pirineus, Josep Aparici i Batllevell, Piferrer, Bujaruelo, Balaguer, Gironès, Canigó, Lluçanès, Berguedà, Osona, Salenques, Alcubierre i Armand Obiols.

I al districte 4, les vies públiques on s’actuarà són Luther King, Font i Sagué, Ovidi, Permanyer, Ausiàs Marc, Verge de la Paloma, París, Feijoo, Goya, Noguera Pallaresa, avinguda de Polinyà i Fontcalda.

Comentaris
To Top