Diners

Joan Dausà, Antonio Orozco i Queralt Castellet, entre els assistents a la trobada de Stern Motor

Els assistents a l'acte / CEDIDA

El concessionari oficial Mercedes-Benz, Stern Motor de Sabadell, va celebrar una trobada amb els ambaixadors de la marca del grup Movento, en la que van participar-hi diverses cares conegudes del panorama català i estatal, celebrat al Garraf. No van faltar a l’àpat Joan Dausà, Antonio Orozco, Marta Marrero, Santi Millán, Eva Giménez, Gonzalo Pérez de Vargas, Núria PicasJavi Sancho, Llucià Ferrer, Beth Rodergas i Laia Ferrer. La trobada també va tenir representació sabadellenca amb Queralt Castellet, el Gran German i Eli Carnicé.

Des de fa més de cinc anys, Stern Motor compta amb una família d’ambaixadors del concessionari Mercedes-Benz sabadellenc, que periòdicament són els encarregats de protagonitzar actes, concerts i esdeveniments esportius per als clients del concessionari Stern Motor, present a Sabadell, Terrassa, Gurb, Sant Fruitós del Bages i Vilanova del Camí.

L’àpat va estar encapçalat pel CEO de Movento, Miquel Martí Pierre; la vicepresidenta corporativa de MoventiaSílvia Martí, i el director general de la divisió d’automoció de Movento, Santi Colomer. Així mateix, va assistir-hi el gerent del concessionari Stern Motor de Sabadell, Quim Badia, i el director comercial de les instal·lacions sabadellenques, Daniel Serena, entre altres.

/ CEDIDA

Comentaris
To Top