ESPORTS

El Club Natació de tennis taula lamenta la mort del seu exjugador David Jacobs

David Jacobs en un partit del Club Natació Sabadell / CEDIDA

Dol al tennis taula del Club Natació Sabadell. La secció lamenta “profundament” la mort del seu exjugador d’origen indonesi David Jacobs, amb només 45 anys. Va formar part de la plantilla nedadora l’any 2020, durant la pandèmia. Va arribar juntament amb el seu cunyat  Fernando Melkyanus. Durant la seva curta etapa va deixar un gran record per la seva implicació i tracte humà amb tothom.

Jacobs era una autèntica llegenda dels tennis taula paralímpic a Indonèsia. De fet, havia participat en les màximes competicions internacionals conquerint diferents títols a Mundials i Europeus i també dues medalles de bronze en Jocs Paralímpics.

Pensant en el play-off

En l’àmbit merament esportiu, la lliga regular de la Primera Nacional posa el punt final aquest cap de setmana. El Club Natació Sabadell s’enfronta aquest dissabte (16.30 h) a Can Llong al CT Vilafranca amb la feina feta. Almenys la primera part. L’equip dirigit per Àlex Bocanegra va assegurar el primer lloc del grup en l’anterior jornada amb la seva victòria davant el Lluïsos Gràcia (5-1). D’aquesta manera deixava sense opcions el CN Helios, el seu gran rival durant tota la temporada. Com explica el tècnic, i a vegades també jugador, del conjunt nedador, Àlex Bocanegra, “ser primers de grup ens concedeix un avantatge important en el play-off d’ascens perquè evites l’eliminatòria prèvia contra un primer d’un altre grup”.

Ara, en canvi, el Club Natació tindrà dues oportunitats de pujar a Divisió d’Honor en el play-off que es disputarà el 20 de maig a Olot. Si guanya la primera eliminatòria contra un guanyador de la prèvia, haurà assolit l’ascens. I tindria una segona bala. “Aquesta era l’expectativa a l’inici de temporada després del descens. La feina fins ara ha estat excel·lent, amb unes sensacions molt positives”.

El jove Luca Khidasheli, amb només 14 anys, s’ha convertit en la gran revelació: “és un noi amb molt de talent. Només ha perdut 5 partits de 37. Ja entrena al CAR i per mantenir la seva progressió amb nosaltres és vital jugar a la Divisió d’Honor”. Marc Ferruz, el portuguès Nuno Ferreira Gonzaga, el veterà Pere Weisz i els germans Àlex i Sergi Bocanegra han completat l’equip.

Comentaris
To Top