Oci i cultura

Sabadell torna a ‘Eufòria’: l’audiència ‘repesca’ el Carlos

carlos gonzalez euforia

El Carlos ha tornat a Eufòria. En una intensa gala de repesca el jove sabadellenc ha motrat tot el seu talent i ha aconseguit reincorpora-se al talent show de TV3. Tot en una nit on ha hagut d’enfrontar-se a 8 exconcursants que, com ell, ho han donat tot per retornar al programa.

El retorn

El repte ha estat difícil. Ja que els 9 concursants que optaven a retornar han competit per només 2 places. Per fer-ho els aspirants han pujat dalt l’escenari per actuar com a solistes, tenint com a segones veus membres que encara seguien al concurs. Un cop celebrades les actuacions s’ha celebrat l’elecció de repesca. Tasca que ha recaigut en el jurat, el bar musical i els coaches. Aquests han escollit al primer ‘retornat’. En canvi, l’elecció del segon ha estat triada per les votacions del públic.

“Ganes de tornar”

I és així, en aquesta última oportunitat, com el Carlos ha tornat a ser concursant d’Eufòria. I és que el públic ha valorat de gran manera la seva interpretació de Ningú més que tu de Pablo Alborán. “He tornat per mostrar altre cop la meva part més sentimental i emocional”, ha expressat el sabadellenc al ser preguntat per Marta Torné. Abans d’actuar, però, s’ha mostrat un vídeo de com s’ha preparat el Carlos per a la gala. En aquest ha valorat la seva sortida del programa, l’emoció amb la qual ha preparat el retorn i la il·lusió per poder tornar. “Ha costat, però confio en mi i passi el que passi estaré molt content”, avisava.

Després d’una intensa actuació, el jove s’ha emocionat. Fent-ho també el jurat, que ha valorat la seva sensibilitat. Aspecte que també ha sabut veure l’audiència i que li han permès guanyar les votacions amb un 27%.

L’altra sabadellenca, Natàlia, que també optava a la reelecció, no ha tingut tanta sort i ha quedat fora. Així doncs, es reobre l’opció que Sabadell tingui un guanyador d’Eufòria de la mà del Carlos.

Vídeo|Així s’ha conegut el retorn del Carlos al programa:

Comentaris
To Top