Vallès

Un motorista mor en accident de trànsit a l’AP-7 a Santa Perpètua de Mogoda

Una ambulància del SEM, circulant per la Gran Via / AINA TORRES

Un motorista menor d’edat ha mort en un accident de trànsit a l’AP-7, a l’altura de Santa Perpètua de Mogoda. Els fets s’han produït la matinada d’aquest dissabte per causes que encara s’estan investigant i s’hi hauria vist implicada una altra moto. Un cop conegut l’incident s’han activat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra i quatre unitats i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La intervenció policial i sanitària han generat retencions d’un km en el sentit nord de la via.

Amb aquest accident són 48 les persones que han mort en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya (dades provisionals), 13 de les quals motoristes.

Comentaris
To Top