ESPORTS

Triomf balsàmic de l’Escola Pia per sortir del descens a una jornada del final

Els escolapis celebren un dels gols del triomf davant el Ripollet. /Lluís Franco

L’Escola Pia va sumar un balsàmic triomf davant el Ripollet a Can Colapi (6-2) per a sortir del descens a només una jornada per acabar la lliga. El CNS, per la seva banda, es complica el play-off després de caure a la pista del Covisa Manresa (4-2).

Els escolapis sabien que només els valia el triomf i van sortir decidits a tancar el partit ràpidament davant el ja descendit Ripollet. En els primers minuts, els gols de Peluca, Lenny i Arnau Graell van deixar el partit molt de cara.Primer aprofitant una expulsió visitant i després en una nova jugada ràpida, Peluca va signar el seu ‘hat-trick’ i va deixar un contundent 5 a 0 al descans i el partit gairebé decidit.

Tirant de caràcter i honor, el Ripollet va sortir decidit a competir al segon temps i dos gols ràpids van escurçar el marcador, però la reacció va quedar a mig camí i un darrer gol de Loini de penal va tancar el marcador amb el definitiu 6 a 2. L’Escola Pia surt del descens pel gol-average amb el Picassent, però s’ho jugarà tot a l’últim partit de lliga a la pista del quart classificat, el Marlex Mataró (Dissabte, 18h).

El CNS es complica el play-off

El Club Natació Sabadell no va tenir una jornada tan alegre i va caure davant el Covisa Manresa complicant-se amb escreix la seva presència al play-off. L’inici, no obstant això, convidava a ser optimista. Els nedadors es van avançar amb un gol d’Adrià, però al límit del descans els manresans van igualar el marcador i, al segon temps, li van donar la volta amb el segon.

Als darrers minuts, Alejandro Bertrán va retornar la igualada al marcador. I quan tot semblava abonat al repartiment de punts, dos gols del Covisa a l’últim minut van deixar els punts a la pista local. Amb aquesta derrota el Club baixa a la sisena posició i es queda a 2 punts del play-off que ara marca el Mataró. Els nois d’Adri Sánchez necessiten guanyar al Nueva Elda al Pavelló Nord i esperar que l’Escola Pia s’imposi al Mataró i l’Hospitalet Bellsport no venci al Canet. Només aquesta petita carambola permetria al CNS lluitar per l’ascens a Segona Divisió.

Comentaris
To Top