CASTELLAR

Desmantellades més de 3.000 plantes de marihuana en dues naus industrials de Castellar

En total s’han intervingut gairebé 3.100 plantes, amb un pes de 1.280

La Policia Nacional ha desmantellat dues plantacions ‘indoor’ de marihuana en naus industrials de Castellar del Vallès, al polígon de la Bruguera. En total s’han intervingut gairebé 3.100 plantes, amb un pes de 1.280 quilos, i 103 cabdells. A més, el 2 de maig es van arrestar nou persones encarregades de la cura i l’explotació de les plantacions, totes de la mateixa nacionalitat, que ja han ingressat en presó preventiva per ordre del jutjat de guàrdia de Sabadell. També es va detectar un consum desmesurat d’electricitat.

El cas de Castellar és excepcional a la comarca, segons Endesa. I és que el 89% de la llum robada en 2022 va servir per als cultius de marihuana.

Frau elèctric: el 38% de la llum punxada a Sabadell, en cultius de marihuana

Comentaris
To Top