Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimecres 10 de maig del 2023 a Sabadell

aplec salut sabadell

La celebració de l’Aplec de la Salut, en primera plana de l’actualitat sabadellenca

La festa més antiga de Sabadell se celebrarà un any més amb l’agenda plena a la ciutat. L’Aplec de la Salut, segona festa local, tindrà lloc aquest pròxim cap de setmana del 13 al 15 de maig.

Sabadell s’omplirà d’activitats de cultura popular i religioses al parc de la Salut. Com l’any passat, el seguici de la vigília de la Salut anunciarà als sabadellencs que l’endemà és l’Aplec. Activitats culturals, esportives, tallers i jocs per a tota la família omplen l’agenda.

La festa més antiga de Sabadell omple l’agenda del cap de setmana

Una altra oportunitat per a tots els que es van quedar sense entrades per a l’esperat concert de The Tyets al festival Embassa’t, que se celebrarà a l’amfiteatre del Parc de Catalunya el diumenge 21 de maig a les 20 h. L’organització posarà més entrades a la venda aquest dimecres 10 de maig a partir de les 10 h, amb un preu de 17 euros.

El festival Embassa’t posarà a la venda més entrades per a The Tyets

L’hospital Parc Taulí ha creat la Unitat Assistencial de Resolució Avançada (ARA) per millorar el servei d’Urgències amb el suport d’un programa d’intel·ligència artificial. Aquesta nova eina permet a l’equip d’infermeria agilitzar la tria de pacients amb patologies de baixa complexitat.

Les urgències del Taulí incorporen la intel·ligència artificial per millorar l’assistència

Sabadell és un dels 27 municipis que ja tenen l’aval de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) després de presentar el pla d’emergència obligatori per combatre la sequera. Segons dades del Govern actualitzades el 2 de maig, a Catalunya hi ha 64 municipis de més de 20.000 habitants que, tal com estableix l’acord de Govern de l’1 de gener del 2020, han de presentar els plans.

Sabadell ja té l’aval de l’ACA sobre el pla d’emergència per combatre la sequera

La interpretació que se’n pot derivar de l’article 67 del conveni del metall de Barcelona (2022-2024) és el motiu pel qual aquest dimarts al matí el sindicat CCOO ha convocat una mobilització que ha acabat a les portes del Centre Metal·lúrgic, on els sindicalistes, una vuitantena, han acabat llençant ous contra la façana de l’associació patronal de les empreses del sector metal·lúrgic.

Sindicalistes de CCOO llancen ous contra la façana del Centre Metal·lúrgic

Comentaris
To Top