CASTELLAR

Castellar celebra el primer vermut electrònic de Vilabarrakes

L’acte, que va aplegar més d’un centenar de persones, va tenir lloc al Parc de Canyelles

Castellar del Vallès va viure el passat diumenge al migdia el primer vermut electrònic organitzat per Vilabarrakes. L’acte, que va aplegar més d’un centenar de persones, va tenir lloc al Parc de Canyelles, a tocar de l’Església Sant Esteve. “Va ser una celebració molt exitosa. Tot i que patíem pel risc de pluja, al final el temps va aguantar i la gent va respondre”, expliquen els organitzadors.

La diada va comptar amb les actuacions dels discjòqueis MBB, Marla Morgado i Vallde, que van fer ballar els assistents fins a la tarda. A més, la cita va comptar amb una food truck amb menjar a càrrec del restaurant La Piparra. Tot plegat, en un entorn natural que va reunir a joves i famílies que van valorar molt positivament la iniciativa.

L’activitat respon a una voluntat de Vilabarrakes d’omplir l’agenda d’actes durant l’any, més enllà de la Festa Major. “L’objectiu és engegar accions similars que puguin atraure els castellarencs, no només d’any en any”, expliquen des de l’entitat. Per ara, no descarten que es pugui repetir la festa en els pròxims mesos, amb la intenció d’establir la cita al calendari de manera periòdica.

Vermut electrònic de Vilabarrakes a Castellar | Cedida

Comentaris
To Top