Ciutat

FOTOS | La JAS debat sobre l’oci nocturn amb perspectiva de gènere

La trobada va tenir lloc a la seu de l’ICASBD

L’agrupació de la Jove Advocacia de Sabadell (JAS) va organitzar aquest dimecres a la tarda, a la seu de l’ICASBD, una sessió de conscienciació de “L’oci nocturn amb perspectiva de gènere”. El debat va comptar amb la participació de Cristina Cavero, caporala, CME i cap del grup d’atenció a la víctima; Maria Fernández, fiscal i enllaç de víctimes; Silvia Aguilar, psicòloga forense; i Ana Belen Almécija, criminòloga i vicepresidenta de l’Associació Catalana per a la prevenció del delicte a través del disseny ambiental.

La trobada va tenir com a finalitat sensibilitzar sobre una possible problemàtica que es troba en la societat i que es troba impregnada d’idees preconcebudes, falsos mites i idees esbiaixades, així com situar el debat respecte de l’oci nocturn i la relació amb les violències per raó de sexe o orientació sexual.

Imatges de la sessió “L’oci nocturn amb perspectiva de gènere” | D.S

Imatges de la sessió “L’oci nocturn amb perspectiva de gènere” | D.S

Imatges de la sessió “L’oci nocturn amb perspectiva de gènere” | D.S

Imatges de la sessió “L’oci nocturn amb perspectiva de gènere” | D.S

Imatges de la sessió “L’oci nocturn amb perspectiva de gènere” | D.S

Imatges de la sessió “L’oci nocturn amb perspectiva de gènere” | D.S

Imatges de la sessió “L’oci nocturn amb perspectiva de gènere” | D.S

Comentaris
To Top