ESPORTS

Retrobaments, emocions i records en la tornada d’Uribarri a Sabadell

Uribarri arribant a la banqueta juntament amb Rafa Marañón, el tàndem de l'ascens / Lluís Franco

La primera part de l’homenatge a Pedro Mari Uribarri, l’últim entrenador a assolir l’ascens a Primera Divisió amb el Centre d’Esports Sabadell, fa ara tot just 37 anys, ha viscut moments de gran emoció al Poliesportiu Olímpia, escenari de l’amistós que han disputat els veterans del conjunt arlequinat i el Galdakao, l’equip del poble del tècnic basc.

El partit ha estat l’excusa pel retrobament d’Uribarri amb exjugadors protagonistes en aquella etapa gloriosa del club. Alguns de la temporada 84/85, quan va arribar al Sabadell, i altres del curs 85/86 que culminaria amb l’ascens a la màxima categoria. Lino, Tanco, Paco Sánchez, Arturo, Saura, Omar Sánchez o Joan Barbarà o el mític Honved Orriols  s’han retrobat amb el míster basc, qui ha tornat a compartir banqueta amb Rafa Marañón. L’exjugador de l’Espanyol, que va ser un dels fitxatges mediàtics a Segona Divisió B, acabaria exercint de segon entrenador la temporada de l’ascens. Tots dos han pogut rescatar batalles i innumerables anècdotes.

Els dos equips han sortit plegats al terreny de joc i s’han intercanviat diferents obsequis abans de la foto protocol·lària. També Uribarri ha rebut un reconeixement per part dels veterans arlequinats  abans d’asseure’s a la banqueta de l’equip basc. Ho ha viscut entre records i emoció, juntament amb la seva esposa i familiars desplaçats des de Galdakao. Una jornada inoblidable que tindrà continuïtat aquest diumenge en els prolegòmens del partit del primer equip i La Nucía a la Nova Creu Alta.

FOTOS: LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top