Eleccions municipals 2023

El PSC aposta per dotar de “més protagonisme” la Via Massagué

psc mobilitat
Marta Farrés amb el seu equip / David Chao

El PSC Sabadell ha presentat aquest migdia les seves propostes de mobilitat per Sabadell. Els socialistes aposten per una ciutat més sostenible, pacificada i que alhora tingui en compte els cotxes. Així ho ha explicat la seva alcaldable, Marta Farrés, al davant del futur aparcament del passeig Manresa.”Estem treballant per fer el rescat i la licitació entre finals d’any i principis del vinent”, ha assegurat.

Una de les següents mesures és la millora de la Via Massagué. “Volem garantir l’accés fins al centre, fent les voreres més amples i aconseguint un espai més verd per millorar la circulació de l’entorn”, ha explicat. Les modificacions serien un afegit a la mobilitat de la Rambla i donarien continuïtat a la circulació: “L’espai de la Rambla funciona, ara el que cal és invertir i millorar la Via Massagué per dinamitzar-la i connectar-la amb l’entrada del futur aparcament del passeig Manresa”. Segons els socialistes les obres també inclourien una modificació dels carrils, passant dels dos actuals a un, suprimint “possiblement” el de baixada. Una mesura que la formació encara està estudiant.

A més a més, Farrés també ha parlat de la pacificació entorns escolars posant d’exemples centres com La Trama i l’Amadeu Vives i de continuar amb el canvi en la flota de la TUS, mesura iniciada aquesta legislatura.

Comentaris
To Top