Oci i cultura

Toti Soler i Manu Guix, divendres i dissabte a la CavaUrpí

Els dos artistes tocaran peces dels seus darrers àlbums i les més importants de la seva trajectòria

Manu Guix tornarà a actuar a la CavaUrpí aquest dissabte / AINA TORRES

La CavaUrpí acollirà en els pròxims dies actuacions de dos reputats artistes catalans: Toti Soler, amb veu i guitarra, el divendres a les 21h; i Manu Guix, amb veu i piano, el dissabte a les 21h.

Toti Soler presentarà el seu seu darrer treball discogràfic, Fill de la fortuna. Ho farà amb un nou recital per gaudir de les composicions guitarrístiques del seu nou treball, juntament amb una selecció dels millors temes que ha escrit durant els quasi 60 anys de dedicació a la guitarra i a la composició. Es podran percebre les diferents influències que l’han acompanyat durant tot aquest temps –clàssic, folk, jazz, flamenc, guitarra sud-americana, músiques orientals–, però sobretot amb la seva forma personal de composar i interpretar, sensible i profunda. Un captivador recorregut a través del seu l’exquisit univers musical de guitarra catalana.

Per altra banda, Manu Guix tornarà per tercera vegada aquesta temporada a la Cava Urpí per presentar, en format acústic, les cançons del seu últim disc, Moments. A més, el públic podrà escoltar a veu i piano, els èxits dels seus anteriors treballs discogràfics i algunes versions de temes molt coneguts.

Cada concert de Manu Guix a la CavaUrpí diferent, ja que el públic hi juga un paper fonamental escollint lliurement les cançons que volen que interpreti l’artista.

He fet un gintònic al menjador de Manu Guix

Comentaris
To Top