Ciutat

Helicòpters de l’exèrcit, de visita a l’Aeroport de Sabadell

Helicòpters de l'exèrcit, aquest dijous a l'Aeroport / V. CASTILLO

Aquest dijous, l’Aeroport de Sabadell ha comptat amb una visita del tot inusual en el dia a dia de la infraestructura aeroportuària. Poc després de les 12 del matí, fins a sis helicòpters de l’exèrcit espanyol han aterrat a l’aeròdrom sabadellenc.

En concret, les aeronaus formen part de la patrulla Aspa de l’exèrcit de l’Aire, un grup d’helicòpters de vol acrobàtic pilotat per dos oficials que neix amb la missió de compaginar les tasques de vol acrobàtic i la d’instructors de vol en l’escola d’helicòpters de l’exèrcit de l’Aire de l’Ala 78.

El motiu de la visita ha estat una aturada en el camí des de la base aèria d’Armilla (Granada) fins a la base aèria de Salon-de-Provence, a França, on aquest cap de setmana, es commemora el 70è aniversari de la Patrulla Acrobàtica Francesa amb un airshow.

Helicòpters de l’exèrcit, aquest dijous a l’Aeroport / V. CASTILLO

Comentaris
To Top