ESPORTS

El Club Natació de tennis taula vol certificar l’ascens a la Divisió d’Honor a Olot

Marc Ferruz, Nuno Gonzaga, Luca Khidasheli i el tècnic Àlex Bocanegra / CEDIDA

Doble repte. Cap de setmana transcendent per a la secció de tennis taula del Club Natació Sabadell. Els dos primers equips disputaran les respectives fases d’ascens a Olot i Pamplona. La primera plantilla, amb el portuguès Nuno Gonzaga i els sabadellencs Luca Khidasheli i Marc Ferruz, lluitarà a la Garrotxa pel retorn a la Divisió d’Honor.

Com a campió del seu grup de la lliga regular, s’estalvia la primera eliminatòria i guanyant l’encreuament d’aquest dissabte (17 h) certificarà l’ascens a la categoria de plata. En cas de perdre, encara tindria una segona oportunitat el diumenge. El tècnic nedador, Àlex Bocanegra, assegura que “l’objectiu d’aquesta temporada era l’ascens i ho afrontem en un bon moment. El Luca arriba molt rodat a la cita i la resta de l’equip també ha entrenat força bé. La idea és aprofitar la primera oportunitat sense pressió, sabent que encara ens quedaria una segona bala”. El Club Natació tindrà el suport de més d’una vintena de membres del Club a Olot.

També a Pamplona

La festa pot ser completa si el segon equip, amb Pere Weisz, Àlex Sayago i Sergi Bocanegra, assoleix l’ascens a la Primera Nacional a Pamplona. Hi ha vuit places i haurà de passar una fase prèvia per superar, després, una eliminatòria entre primers i segons de grup. “Seria important aconseguir el doble ascens per afavorir l’escala de categories en tota la secció i el salt dels jugadors”, diu Àlex Bocanegra.

Comentaris
To Top