Oci i cultura

FOTOS | El pas de The Tyets per l’Embassa’t

concert the tyets
Al concert s'han viscut grans moments, com l'encesa dels flaixos / David Chao

The Tyets era una de les grans apostes de l’Embassa’t d’enguany i ha complert. El jove grup mataroní viu el seu millor moment, lidera les llistes musicals, mou masses i encapçala la gran majoria de festivals catalans. Un èxit merescut que enganxa i que s’ha pogut comprovar en un amfiteatre del Parc Catalunya ple a vessar. Gairebé unes 3000 persones que han vibrat amb les melodies compostes per Oriol de Ramon i Xavier Coca, els ‘pares’ de la criatura.

Fotos David Chao

concert the tyets

concert the tyets

concert the tyets

concert the tyets

concert the tyets

concert the tyets

concert the tyets

concert the tyets

concert the tyets

Comentaris
To Top