CASTELLAR

La UE Castellar torna a Primera Catalana: “Ha sigut un any molt dur”

L’equip dirigit per Juan Antonio Roldán assoleix l’objectiu en una temporada històrica

La Unió Esportiva Castellar ha tornat a destapar el cava. L’eufòria es va desfermar dissabte, quan es va posar el colofó a un curs que passa a ocupar una de les pàgines d’or en el llibre d’història del centenari club castellarenc. Sis anys després de celebrar l’últim ascens a Primera Catalana, l’equip dirigit per Juan Antonio Roldán va certificar el passat cap de setmana el seu retorn a la categoria amb una victòria treballada (1-2) contra el Ripollet.

El capità i un dels emblemes de l’entitat blanc-i-vermella, Victor León, ha celebrat la consecució de l’objectiu, en una temporada especialment llarga pel format de la competició. “Hem tingut dues fases molt dures, però quan lluites per un ascens, treus forces d’on sigui”, destaca. “Hem format un gran grup, dins i fora del camp, i això ha sigut fonamental”, assenyala com una de les claus de l’èxit.

El futbolista ha volgut donar valor a tots els membres del cos tècnic, directiva i equip en el camí fins a assolir el repte, marcat des de principi de temporada després d’una campanya anterior en què la Unió Esportiva es va quedar a les portes de l’ascens. Així, destaca la importància de tots els integrants, sense oblidar figures com Albert Quereda, una de les incorporacions a l’estiu, que va patir una greu lesió a principi de temporada, però que també ha format part de la família castellarenca.

Cita al Joan Cortiella

“Pot semblar fàcil, però al llarg d’una temporada hi ha moments de tot i, especialment en els pitjors moments, hem demostrat que remàvem en la mateixa direcció”, ha dit sobre la implicació del grup. En la mateixa línia, el director esportiu, Santi Fernández, apunta que les sensacions han estat molt bones durant aquests mesos de competició, assenyalant “l’alt nivell” en la categoria. “Crec que la base de jugadors de la casa i les noves incorporacions han creat un còctel molt bo”, ha celebrat.

El Castellar afronta ara dos enfrontaments que tancaran la temporada, amb la feina feta i la voluntat d’acabar de la millor manera un curs històric. Serà l’avantsala a un any vinent que arriba carregat d’il·lusió per competir en una de les categories més especials del futbol català. “Tocarà desconnectar i renovar forces de cara a la pròxima temporada, que segur que serà molt estimulant”, sentencia el capità. Aquest pròxim dissabte, la visita del Puig-reig al Joan Cortiella servirà perquè els socis i aficionats homenatgin la plantilla.

Comentaris
To Top