Ciutat

El barri de Campoamor acull la primera Festa solidària de les Tres Cultures

Sabadell acull la Festa solidària de les Tres Cultures, una jornada festiva que tindrà lloc dissabte 27 de maig a la plaça Picasso de Campoamor. De les 11 h del matí a les 23 h tindrà lloc aquesta primera edició festiva, que neix “amb l’objectiu d’establir un diàleg intercultural” per esdevenir un punt de trobada de les cultures cristiana, jueva i musulmana. La festa ha estat organitzada per Inspira Arrels amb la col·laboració del Rebost Solidari i l’Associació de Veïns de Campoamor.

Durant tota la jornada es podrà gaudir de la Haima del te social, un espectacle de Màgia en Família per cortesia de Plataforma per la Llengua, tallers culturals diversos (Art Mudèjar, cançons sefardites amb la reconeguda Rosa Zaragoza, cançons de les tres cultures ambNúria Cervera o  dansa amb la Yasmina Larts). Es completarà amb la lectura de poemes i l’animació musical marroquí Dakka Al-Marrakchia. També s’ha previst un Diàleg Intercultural que organitza Inspira Arrels (17 h), on representants de les tres comunitats compartiran un espai íntim de reflexió tot prenent un te en la Haima del te social.

D’altra banda, entre les 11 i les 18.30 h el Rebost Solidari organitzarà una recollida d’aliments. La festa tancarà amb el concert La Música de les 3 Cultures a les 21.00h, un compendi de peces andalusines, sefardites, trobadoresques i de cristiandat medieval.

Comentaris
To Top