Ciutat

ERC tanca la campanya amb un acte a la plaça de l’Imperial

Gabriel Fernàndez, en l'acte de final de campanya / VÍCTOR CASTILLO

ERC ha triat la plaça de l’Imperial per acomiadar la campanya abans de la cita amb les urnes. Entre les últimes iniciatives presentades, el partit republicà es compromet a rehabilitar els habitatges de la caserna de la Guàrdia Civil i destinar-los al lloguer assequible perquè els joves puguin emancipar-se. 

Alhora, la formació ha anunciat la voluntat de convocar 25 noves places d’agent de la Policia Municipal si obté l’alcaldia. Els republicans volen feminitzar el cos i el 40% d’aquestes places estaran reservades per a dones. En l’últim dia de campanya, l’alcaldable Gabriel Fernàndez ha rebut el suport del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, a la plaça de la Llibertat de la Concòrdia.

Imatges de l’acte de final de campanya:

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

Comentaris
To Top