Eleccions municipals 2023

Lluís Matas (Junts) es dirigeix als autònoms: “Sabadell ha de ser capital de les oportunitats”

La seva proposta inclou l’impuls del Vapor Llonch i potenciar eixos comercials al voltant de Via Massagué i Mercat Central

Junts per Sabadell s’ha reunit amb president i membres de l’executiva de PIMEC per posicionar-se al costat dels emprenedors. “Volem facilitar les coses a qui vulgui muntar un negoci a Sabadell”, ha afirmat l’alcaldable de Junts, Lluís Matas. La seva proposta inclou l’impuls del Vapor Llonch, facilitant la col·laboració publicoprivada i potenciant eixos comercials al voltant de Via Massagué i Mercat Central.

Una de les propostes de Matas és redissenyar el Vapor Llonch, amb una àrea d’aterratge a Sabadell, amb un “acompanyament personalitzat” als emprenedors amb temes burocràtics, bonificacions els primers anys, ajuts amb els tràmits i un mentor. “Volem facilitar l’emprenedoria a Sabadell, fer de la ciutat la capital de les oportunitats per atraure talent”, ha expressat.

D’altra banda, també plantegen la transformació del polígon sud-oest en un 22@ a la sabadellenca. Matas veu el frontal de la C-58 entre Can Gambús, Can Llong, Cifuentes  com un potencial espai per a desenvolupar activitat econòmica d’oficina.

Junts vol un consorci publicoprivat a Fira Sabadell i impulsar el Vapor Llonch

Comentaris
To Top