Eleccions municipals 2023

Marta Farrés, a Jaume Collboni (PSC): “Si a Barcelona li va bé, a la resta de municipis ens va millor”

L’alcaldable del PSC i alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha donat suport al candidat socialista a Barcelona, Jaume Collboni, en un acte celebrat al pavelló de la Vall d’Hebron. Ha sigut el darrer acte de campanya dels socialistes, i ha comptat amb la participació del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, l’expresident José Luis Rodríguez Zapatero i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, entre altres.

Farrés, a l’acte de suport a Jaume Collboni / CEDIDA (PSC)

Marta Farrés ha reivindicat que els alcaldes i alcaldables socialistes que es presenten a aquestes eleccions municipals “tenim valors, estimem les nostres ciutats, treballem i molt per aconseguir el que ens proposem, ningú ens regala res als nostres municipis”. I ha afegit que “no busquem conflictes absurds ni polèmiques que no ens porten a cap lloc: busquem solucions”.

Adreçant-se a Jaume Collboni, Farrés ha dit que “si a Barcelona li va bé, a la resta de municipis ens va millor”. Sobre la rivalitat amb ERC, tot i que sense mencionar el partit republicà, la sabadellenca ha afirmat que “no deixarem que alguns, que a més a més en aquesta campanya estan especialment pletòrics, ens vinguin i ens titllin amb segons quins objectius”. “Què ens han d’explicar a nosaltres!”, ha afegit Farrés, que ha donat suport a les alcaldesses i candidates del PSC a dues ciutats clau pel PSC com són Núria Marín de l’Hospitalet de Llobregat i Núria Parlon de Santa Coloma de Gramenet.

L’alcaldable del PSC a Sabadell també s’ha referit a la relació amb la Generalitat de Catalunya, “que no està ni se l’espera, no ens ajuda en el dia a dia. Estem sols”. Per això, ha dit, “necessitem una Generalitat que funcioni, forta” liderada pel líder dels socialistes a Catalunya, Salvador Illa.

A Marta Farrés li ha donat pas l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, que ha destacat que Farrés “s’està deixant la pell per recuperar un Sabadell fort, aquell que tots recordem”.

Comentaris
To Top