Ciutat

Sabadell en Comú Podem planteja crear “tres grans eixos verds”

Mena ha lamentat que “els socialistes de Marta Farrés estan més a prop de Junts que del govern progressista de Pedro Sánchez”

Sabadell en Comú Podem vol crear “tres grans eixos verds al sud, al nord i a la Creu Alta”. Així ho ha fet saber aquest matí l’alcaldable de la formació, Joan Mena, en un contacte informatiu amb la presidenta del grup parlamentari, Jèssica Albiach. Mena ha lamentat que “els socialistes de Marta Farrés estan més a prop de Junts que del govern progressista de Pedro Sánchez”, i ha afegit que “això allunya la qualitat de vida dels sabadellencs”. Ho ha dit fent referència a les polítiques de mobilitat: “El Quart Cinturó és una política caduca; el vot als comuns servirà per tenir una ciutat més verda”.

Les tres illes de vianants que proposa la formació han de garantir una ampliació de les voreres i elevació de les cruïlles, circuit tancat de seguretat per a vianants, un excés exclusiu a veïnat i garatges, aparcament gestionats per Vimusa i plantaments d’arbre i reforestació d’arbres. “Amb aquestes mesures aspirem a reduir el soroll i a augmentar la vegetació guanyant espais verds a la ciutat de Sabadell”.

Albiach ha reblat que “la llista de Joan Mena serà la sorpresa d’aquestes eleccions perquè han estat capaços de construir una candidatura oberta, ambiciosa i que és garantia d’un govern progressista”.

Comentaris
To Top