ESPORTS

El Sabadell s’acomiada amb empat i sense Copa (2-2)

César Morgado celebra el primer gol arlequinat / Lluís Franco

Comiat general. El Sabadell diu adeu a la temporada amb un empat davant Osasuna Promesas en un partit sense gaire intensitat, però molt distret. L’opció de la Copa s’ha esvaït molt aviat amb la victòria clara del Gimnàstic i els arlequinats s’han hagut de conformar amb un punt després de la remuntada de l’equip navarrès a la segona meitat. L’afició ha acabat celebrant l’objectiu essencial de la temporada: la permanència.

Miki Lladó ha afrontat l’últim partit de la temporada sense rotacions, posant sobre la gespa l’onze que es podria considerar titular en aquesta recta final del campionat i artífex de la millor ratxa per certificar la permanència amb tres jornades d’antelació. Amb un rival com Osasuna Promesas que no es jugava res i arribava amb moltíssimes baixes a la Nova Creu Alta, el conjunt arlequinat volia esgotar les seves opcions de Copa. Necessitava guanyar i la doble ensopegada de SDL Logroñés i Gimnàstic.

Molt aviat s’ha començat a tòrcer la possible combinació amb un gol matiner del Nàstic davant l’Alcoyano. Sobre la gespa de la Nova Creu Alta, dos equips sense la tensió i intensitat d’un duel decisiu, però amb ganes d’oferir un bon espectacle. Sergi Altimira s’ha topat amb el pal en el minut 7 i continua renyit amb el gol. La sensació era de superioritat arlequinada, però sense fer mal a un rival ben col·locat defensivament.

La societat Cristian Herrera-Pau Víctor ha tornat a funcionar a la mitja hora amb una excel·lent maniobra, però el xut del santcugatenc ha sortit massa creuat. També ho ha provat Guillem Molina des de fora de l’àrea. El de Valls ha estat a punt de repetir el golàs contra La Nucía abans d’haver d’abandonar el terreny de joc amb molèsties en un turmell, conseqüència d’una acció anterior. Ha entrat Sergi Garcia per ocupar el carril esquerre i Carrión s’ha desplaçat a l’eix de la defensa.

Mentre el públic feia una onada festiva a la Nova Creu Alta, una jugada a pilota aturada ha servit per moure el marcador. Alberto Fernández ha servit des de la cantonada i impecable cop de cap de César Morgado per superar Darío Ramos. El segon gol del capità, tots dos de la mateixa factura. Un gol que feia justícia a la superior intenció ofensiva arlequinada.

Sorpresa i Moha

A la segona part encara ha baixat més el ritme. El partit s’ha convertit en petits homenatges de comiat per a Sergi Altimira -que marxa al Getafe- o Pau Víctor, qui tornarà al seu club, el Girona. També ha debutat el jove Sander Ballero. El clima festiu s’ha trencat de sobte amb dos gols del filial navarrès en només tres minuts. Iván Barbero i Xabi Huarte han aprofitat la falta de tensió defensiva local per convertir l’1-0 en un sorprenent 1-2.

S’havia adormit en excés el Sabadell. La remuntada d’Osasuna Promesas ha servit de revulsiu i amb el suport de l’afició, s’ha bolcat sobre la porteria de Darío Ramos. Ha trobat la recompensa Moha Keita culminant una gran maniobra de Sergi Garcia. Ha pogut repetir el senegalès en el minut 88, però ho ha evitat el travesser i d’aquesta manera s’ha esvaït la possibilitat d’acabar la temporada amb victòria. El Sabadell finalitza el campionat desè i amb 50 punts. Objectiu assolit i ara toca esperar les notícies en clau de futur. A les pròximes hores es poden produir novetats a les altes esferes del club.

FITXA TÈCNICA

Sabadell: Ortolá; Guillem Molina (Sergi Garcia, m. 32), César Morgado, Pau Resta (Raúl Baena, m. 46), Carrión, Armando Corbalán, David Astals, Sergi Altimira (Álex Gualda, m. 57), Pau Victor (Moha Keita, m. 68), Cristian Herrera i Alberto Fernández (Sander Ballero, m. 57).

Osasuna Promesas: Darío Ramos; Arguibide (Pau Martínez, m. 73), Kako Sanz, Ibadier, Linares, Xabi Huarte, Azcona (Osambela, m. 57), Multiva (Adama, m. 65), Jony González (Iván Barbero, m. 65), Eneko Aguilar i Ander Yoldi.

Àrbitre: Jorge Díaz Escudero (Comitè murcià). Grogues: Baena, Moha Keita; Linares, Xabi Huarte.

Gols: 1-0, m. 30: César Morgado; 1-1, m.69: Iván Barbero; 1-2, m. 72: Xabi Huarte; 2-2, m. 80: Moha Keita.

Incidències: 4.143 espectadors a la Nova Creu Alta.

FOTOS: LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top