Ciutat

Envien a presó el conductor que va atropellar expressament un mosso

Foto d''arxiu

El conductor que dimecres passat va atropellar un mosso ha entrat a presó provisional. Els fets van succeir quan l’home, sota els efectes de l’alcohol, va atropellar deliberadament un caporal del cos a la Gran Via de Sabadell, a l’alçada del barri de Can Puiggener, a tocar del Mercat de la Creu Alta. Els agents estaven intentant aturar el vehicle i aquests els va envestir. Posteriorment, van perseguir-lo fins que el van localitzar accidentat i van detenir l’acusat.

L’agent atropellat va ingressar en estat greu a l’hospital Parc Taulí amb un trau al cap i fractura de tíbia i peroné, fet pel qual va haver de ser operat d’urgència, tot i que va poder passar a planta i ja es troba recuperant-se de la intervenció.

Detingut un conductor begut després d’atropellar expressament un mosso i fugir

Comentaris
To Top