Eleccions municipals 2023

FOTOS | Així han votat els alcaldables a Sabadell

La ciutadania de Sabadell està cridada aquest diumenge als col·legis electorals per decidir el futur de la ciutat. Més enllà del vot del gran gruix de l’electorat, una de les escenes típiques de la jornada és la dels alcaldables dipositant el seu vot a les urnes, un moment d’emoció després de mesos de treball, intensificat en les dues últimes setmanes de campanya.

El més matiner ha estat el candidat de Ciutadans, Joan Garcia, que ha estat el cinquè de la seva mesa al centre cívic de Sant Oleguer. En el moment, ha aprofitat per fer una crida a la ciutadania per anar a votar.

Joan Garcia votant a Sabadell

Tampoc ha trigat a assistir al seu col·legi l’actual alcaldessa de Sabadell i candidata del PSC, Marta Farrés. L’alcaldable ha dipositat la papereta a l’Escola Ribatallada al voltant de les 10 del matí.

Marta Farrés votant a les eleccions | David Chao

Per la seva banda, l’alcaldable de Sabadell En Comú Podem, Joan Mena, ha anat a votar a l’Escola Salesians acompanyat de l’exregidora Marisol Martínez.

L’Escola Joanot Alisanda ha estat el punt de votació de l’alcaldable de Junts per Sabadell, Lluís Matas, que ha dipositat el vot a l’urna acompanyant de Katia Botta i Quim Carné, números 2 i 3 de la llista dels juntaires.

Lluís Matas Junts per Sabadell

També ha arribat acompanyat el candidat d’ERC, Gabriel Fernàndez. Carme Forcadell i Juli Fernàndez han assistit al moment del vot de l’alcaldable republicà, a l’Escola Enric Casassas, on ha insistit en la voluntat de “transformar” Sabadell després del mandat de Marta Farrés.

També s’ha mostrat optimista la candidata del PP, Cuca Santos. L’alcaldable a Sabadell ha vaticinat que els populars “entrarem per ser decisius” a la ciutat durant la votació, a l’Escola Torreguitart.

L’alcaldable per la Crida, Nani Valero, ha estat una de les últimes alcaldables a votar. Ho ha fet a l’Escola Tarlatana (Can Puiggener), cap a les 12 h del migdia, acompanyada també d’altres membres de la candidatura com Oriol Rifer, número 3; Aurora Murillo, número 4; i Sandra Alcaide, número 8.

eleccions nani valero

Nani Valero exercint el seu dret a vot / David Chao

Comentaris
To Top