Oci i cultura

FOTOS | L’Observa tanca un primer cap de setmana intens i ple d’emocions

observa
El primer cap de setmana ha deixat un gran repertori musical / Lluís Franco

La segona edició del festival Observa ja ha escampat emocions multitudinàries a l’amfiteatre del parc de Catalunya, en el primer dels tres caps de setmana de concerts. La jove sabadellenca Janna Aran i Héroes de la Antártida –tribut a Mecano– van encetar el dijous el festival. El divendres van prendre el relleu Ginestà i els Pets, dos dels plats forts de la programació, mentre que dissabte ha estat el torn d’una festa esbojarrada a càrrec de La Frontera, Devotional Mode –tribut a Depeche Mode–, Los Gatos Locos, Fernandisco i els discjòqueis Kako Martínez i Jordi Ordóñez.

Ja al diumenge a la tarda, per altra banda, s’han estrenat les tardes de música electrònica, sota el nom d’Evidenza Sunsets. Hi han participat els artistes Dimo (BG), Amorhouse, Ricard Trias, Allan Ramirez. Joe Diem i Guezmark.

Fotos Lluís Franco

observa

observa

observa

observa

observa

observa

observa

observa

observa

observa

Comentaris
To Top