Eleccions municipals 2023

Consulta els guanyadors de la porra electoral del Diari

Tres participants s’han quedat a sis regidors de fer ple

Les eleccions municipals ja són història. Una de les tradicions abans de la celebració dels comicis és la de fer una porra per intentar encertar els resultats de cada formació, vaticinant el nombre de regidors obtinguts per cada partit. Al Diari vam iniciar el joc el passat 19 de maig, 9 dies abans de la cita amb les urnes. Els encertants podien optar a guanyar unes ulleres de sol polaritzades, gentilesa de Portaòptics. Tal com s’especificava, en cas que hi hagués més de tres encertants, es faria un sorteig per decidir qui s’emportava el premi.

Participa a la porra. Pots guanyar unes ulleres de sol!

En total, 130 lectors heu participat en la porra presentant les vostres respostes. De les prediccions, cal apuntar que ningú ha encertat exactament la composició del consistori de Sabadell. En aquest escenari, hem procedit a atorgar el premi a les persones que més s’han aproximat, amb menys errors en el biaix de regidors de cada partit.

Amb aquests criteris, hi ha tres participants que s’han distingit com els millors, amb només sis regidors de desviació sobre els resultats finals. Es tracta de Dias de seda, Daniel Mena i E. Cortés, segons els seus noms del correu. En els tres casos, rebran un correu electrònic confirmant el premi. Per a recollir-lo, podran fer-ho adreçant-se a la redacció del Diari, acreditant que són els encertants de la porra. Enhorabona als guanyadors i gràcies a tothom per participar!

Així ha quedat la composició del ple de l’Ajuntament

Comentaris
To Top