EDITORIAL

La vida continua

Les eleccions del 28-M ja han quedat enrere i ara toca que tothom assimili i reflexioni sobre els resultats. La majoria dels partits es van reunir ahir amb l’objectiu d’analitzar la fotografia que va deixar la jornada electoral. A jutjar per les porres que vam demanar als candidats a l’alcaldia abans de les eleccions [vegeu la pàgina 5], és evident que ningú s’esperava la majoria absoluta del PSC, ni la desfeta dels independentistes, ni l’entrada de Vox amb dos regidors. Aquesta setmana tocarà pensar i repensar i extreure conclusions d’uns resultats tan inesperats per a tots. Tot i la majoria absoluta, Farrés encara està oberta a teixir aliances: “La ciutat no és nostra, és plural”, afirmava ahir en una trobada amb la premsa en el marc de l’executiva local del PSC.

Mentrestant, la vida continua. Avui, a banda d’analitzar els resultats i parlar-ne amb els partits, hem reflectit aquesta ciutat en moviment. L’obertura d’Obramat que consolida Sant Pau de Riu-sec com a polígon de serveis i que donarà feina a 180 persones, les obres a la Gran Via que tantes molèsties estan generant, però que aviat estaran culminades, la dimissió del president del CES, Esteve Calzada, la ruta literària per Cuba del periodista Xavi Rosell, i les festes de barri, la Cruz de Mayo… en definitiva, la ciutat.

Les eleccions municipals han centralitzat l’actualitat sabadellenca dels darrers dies, però ara toca centrar-se de nou en el dia a dia d’una ciutat que no s’atura mai.

Comentaris
To Top