Oci i cultura

El Teatre Principal renova el sistema acústic després de 17 anys

josep-ramon-bach-teatre-principal sabadell

La inversió total del projecte és de més de 55.000 euros, dels quals un 68% prové de fons europeus

Espectacle al Teatre Principal / LLUÍS FRANCO

L’Ajuntament de Sabadell ha renovat el sistema de so del Teatre Principal, gràcies a fons europeus Next Generation. L’actuació ha permès millorar la sonorització de l’equipament cultural, de manera que ara els espectacles professionals de teatre, dansa i música compten amb un sistema de so d’alta qualitat per arribar a tot el públic. El sistema d’àudio del teatre no s’havia canviat des de la seva inauguració, l’any 2006.

La inversió total del projecte és de 55.365 euros, dels quals un 68% prové de fons europeus Next Generation. El sistema garanteix que el so arribi de manera òptima i homogènia a totes les localitats. La millora acústica i la modernització tecnològica s’han implementat prioritzant causar el menor impacte visual possible a l’escenari, respectant el caràcter històric de l’edifici.

El nou sistema electroacústic disposa d’equips d’amplificació per a tots els altaveus, un sistema Frontfill de dos altaveus, una consola de mescla digital de fins a 40 canals d’entrada, 32 preamplificadors digitals de micròfon, 25 busos de mescla i dos racks d’alta qualitat, entre d’altres.

Comentaris
To Top