ESPORTS

Marc Nomen no seguirà al capdavant del filial del CE Sabadell

Marc Nomen deixa la banqueta del filial arlequinat després d'aconseguir l'objectiu. /Lluís Franco

El filial del CE Sabadell va tancar la temporada amb un triomf al camp de la Pirinaica (2-4) per certificar, d’aquesta manera, el seu ascens a Superlliga catalana. Els arlequinats, finalment han acabat la lliga a la 4a plaça tot i les dificultats que han hagut d’anar superant durant l’any.

Tot i l’ascens a Superlliga, l’entrenador Marc Nomen no seguirà al capdavant del CE Sabadell ‘B’. El tècnic va fer-se càrrec del filial al gener després del salt de Gerard Bofill amb l’arribada de Miki Lladó a la banqueta del primer equip i, després d’assolir el gran objectiu de la temporada, farà un pas al costat cercant nous reptes.

Tot i que ja havia estat al club en una anterior etapa, Nomen va retornar al Centre d’Esports el 2021 per a fer-se càrrec del Juvenil ‘A’ a Divisió d’Honor. En el seu primer any, va aconseguir la millor classificació històrica del club a la màxima categoria juvenil amb un meritori 5è lloc. Aquesta temporada, després d’estar a la primera volta amb el juvenil, va assumir el repte de classificar al filial per a la Superlliga. En aquell moment, l’equip es trobava novè classificat a 3 punts de la zona d’ascens i, amb uns grans resultats, l’ha acabat deixant 4t completant el gran objectiu de l’any.

Tot apunta que el seu substitut serà el fins ara tècnic del juvenil ‘A’, Conrad Garcia. Conrad farà el salt al filial després d’aconseguir la permanència al primer juvenil arlequinat agafant les regnes al tram final de lliga. Abans, va assolir l’ascens i la permanència a Lliga Nacional amb el juvenil ‘B’.

Comentaris
To Top