ESPORTS

La Joventut Atlètica Sabadell rep un reconeixement del Comitè Olímpic Espanyol (COE)

El president en funcions, Jordi Molins, va rebre el guardó de mans d'Alejandro Blanco, president del COE / CEDIDA

La Joventut Atlètica Sabadell ha estat una de les entitats guardonades en l’acte anual del lliurament de distincions del Comitè Olímpic Espanyol (COE) celebrat a l’auditori Alfredo Goyeneche de Madrid. Un reconeixement al fet de convertir-se, l’any passat, en una entitat centenària amb una destacada trajectòria en el món de l’atletisme català i estatal. Jordi Molins, l’actual president en funcions de la J.A. Sabadell -que ha obert el procés electoral a la presidència- , va recollir el premi de mans del president del COE, Alejandro Blanco.

En el capítol de clubs, l’entitat sabadellenca va compartir honors amb el Club Atlètico Osasuna, Real Club de Tennis Barcelona, la Federació Espanyola de natació entre altres. També es van atorgar premis individuals a figures d’elit del món de l’esport com Pau Gasol, Ander Mirambell, Laia Palau, Gemma Mengual, Sergio Ramos o Raúl Entrerríos en diferents especialitats. Aquest capítol d’entrenadors i esportites va ser considerat el grup d’herois. “Cap Comitè olímpic del món pot presumir de donar un ordre olímpic a esportistes de tanta transcendència. Sou únics i irrepetibles”, va dir Alejandro Blanco als guardonats.

En declaracions al Diari de Sabadell, Jordi Molins destaca que “sempre suposa un orgull i un al·licient rebre una distinció d’aquesta dimensió. Va ser una proposta de la Federació Espanyola d’atletisme i s’ha valorat no només el Centenari de l’entitat sinó tota la nostra trajectòria en el món de l’atletisme”. D’altra banda, d’aquí a dues setmanes podria convertir-se oficialment en el nou president de l’entitat en substitució del seu pare, el mític Josep Molins, que ens va deixar fa uns mesos. El procés electoral es troba en la fase de presentació de candidatures. Si ningú més fa el pas, com tot apunta, la Junta Electoral nomenarà president a Jordi Molins que estarà acompanyat de la junta dels últims anys.

Comentaris
To Top