EDITORIAL

La marca Sabadell

Cartell d’only check out als principals hotels de Sabadell. Els hotels Verdi i Sabadell, del grup Catalonia, i l’hotel Urpí han hagut de penjar el cartell de complet. Més de 370 habitacions –110 a l’hotel Sabadell, 174 a l’hotel Verdi i 90 a l’hotel Urpí– reservades amb preus que han oscil·lat entre els 80 i els 370 euros la nit. L’explicació? La celebració del Gran Premi de Fórmula 1 al circuit de Barcelona-Catalunya, que ha suposat un autèntic repunt en el sector a la nostra ciutat.

Sabadell viu en gran manera del turisme de negocis, però és un bon senyal que la ciutat també sàpiga treure rendiment als grans esdeveniments culturals i esportius del país, com ho és el gran premi que situa Barcelona, Catalunya i tot l’Estat a les televisions de centenars de països durant unes hores.

És cert que la nostra ciutat no té uns reclams turístics com els d’altres poblacions del país. No obstant això, Sabadell ha de saber utilitzar la proximitat amb Barcelona per captar turisme i generar, per si mateixa– a través d’actius com la fira, l’òpera, l’atletisme, el waterpolo–, el seu patrimoni i urbanisme, una marca que ens identifiqui. Esperem que aquest mandat que ara comença assenti les bases d’un Sabadell projectat al país i al món.

Comentaris
To Top