ESPORTS

Primers moviments a l’Astralpool CN Sabadell

Marcel Teclas jugarà cedit al CN Terrassa. / Lluís Franco

Dies moguts a les oficines de l’Astralpool CN Sabadell. L’equip masculí del CNS ja ha anunciat les seves baixes de cara a la propera temporada. A la ja coneguda del capità, Sergi Cabanas, el club ha comunicat que Bernat Sanahuja, Dusan Banicevic, Lluc Bertran, Ramiro Veich i Oscar Blasco abandonaran el conjunt sabadellenc. A més, Marcel Teclas jugarà cedit al Terrassa. Molts són els rumors de possibles arribades, algunes d’elles cares conegudes del panorama com Alberto Barroso. No obstant això, les úniques oficialitzades són les de l’experimentat Blai Mallarach, procedent del CNB, i de l’estatunidenc, Jake Ehrhardt, que arriba procedent de l’USC.

Molt més calmades baixen les aigües al femení. Els rumors situen a les joves Nona Pérez i Elena Ruiz a les quinieles per arribar a l’ambiciós projecte del Sant Andreu i acompanyarien a la veterana Maggie Steffens a les baixes del vigent campió d’Europa. L’Astralpool, també podria tenir proper el retorn de la neerlandesa Maartje Keuning i l’arribada de la jove italiana Sofia Gustini, procedent de la Roma.

Amb la temporada acabada als dos equips, les properes setmanes poden ser crucials per a confeccionar ambdues plantilles. L’objectiu: repetir l’excel·lent any que han signat els conjunts de Quim Colet i David Palma. Dos equips que volen seguir estant entre els millors.

Comentaris
To Top