ESPORTS

El Creu Alta Bàsquet enceta el seu 25 Aniversari amb una Diada a Can Balsach

El pavelló de Can Balsach va omplir-se de gom a gom en aquesta jornada / CEDIDA

El pavelló de Can Balsach va viure una intensa jornada que va servir per obrir el calendari d’actes del 25 Aniversari del Creu Alta Bàsquet. Més de 400 jugadors i jugadores dels 30 equips que formen l’entitat van participar en la Diada del club en en un ambient espectacular, ple de gom a gom. Es va disputar un 3×3 en totes les categories, des del prebenjamí i premini fins al júnior que tanca la cadena.

S’hi van afegir els entrenadors, coordinadors i directius encapçalats pel seu president Enric Campos i els col·laboradors com Roger Pérez, Jordi Peig, Lluís Lindo, Edu Campos, Dume Martínez, Rut Oliva i Agustí Forrellat, un dels artífexs d’aquest projecte que té el seu origen en el Creu Alta Handbol. “Fa 25 anys érem 50 jugadors i ara superem els 400”, diu amb orgull l’Agustí.

Continuar creixent

La regidora d’Esports aquests últims quatre anys, Laura Reyes, va rebre una samarreta commemorativa que ja lluïa els colors i el flamant logo del 25 Aniversari. Els actes no s’aturen aquí. De fet, el club té previst fer diverses activitats durant aquest any i el 2024. Una trobada d’exjugadors és el plat fort, però tenen al cap una presentació “molt especial” de la pròxima temporada, un sopar popular al carrer i demanar a la Federació Catalana l’organització de les finals del Campionat de Catalunya de l’any vinent.

“Hem crescut moltíssim en aquests 25 anys i el nostre objectiu és continuar creixent. Per exemple, volem tenir més equips en la categoria femenina, és un dels reptes principals. El club està obert a tothom fins a l’edat júnior”, recorda l’Agustí Forrellat.

Comentaris
To Top