Ciutat

Els Mossos d’Esquadra recreen un tiroteig a la Creu Alta

Els Mossos d’Esquadra han recreat un tiroteig a la Creu Alta (Sabadell) en el marc de la investigació d’un presumpte intent d’homicidi que va tenir lloc el passat 29 de març. A petició dels jutjats de Sabadell, s’ha simulat els fets amb el presumpte autor, la víctima i diversos testimonis.

Els fets van tenir lloc passades les quatre de la tarda del 29 de març, quan es va produir una discussió entre dues persones, prop d’un taller i un dels quals va disparar amb l’arma. Per sort, la bala no va impactar en la víctima ni en cap tercer i no es van haver de lamentar víctimes mortals ni ferits. Algunes de les bales van impactar en vehicles que hi havia estacionats a la zona.

Poc després dels fets, la Policia Municipal de Sabadell va procedir a la detenció d’un home de 72 anys al carrer Vallcorba, molt proper al lloc de l’incident. El presumpte autor anava armat en el moment de la detenció.

Un tiroteig a la Creu Alta acaba amb un detingut

Fotografies: Víctor Castillo

Comentaris
To Top