Vallès

Sant Quirze escalfa els fogons per viure la Setmana Gastronòmica

El Tasta Sant Quirze arriba per promocionar els productes dels establiments del municipi

Sant Quirze del Vallès escalfa els fogons per gaudir d’una nova edició del Tasta Sant Quirze. El municipi vallesà celebra novament la seva Setmana Gastronòmica, amb un seguit d’activitats vinculades al món culinari que arrencaran aquest dimarts 6 i s’allargaran fins a l’11 de juny. La iniciativa, ja consolidada, compta amb la participació dels restauradors locals amb la voluntat de donar a conèixer els establiments i els productes de qualitat que elaboren, alhora que es fomenta la participació i la identitat de poble.

L’acte central tindrà lloc aquest dissabte 10 de juny al parc de les Morisques, a partir de les 20 hores. L’indret s’omplirà de diferents estands que oferiran sopar a base de tapes variades. Els preus de les tapes oscil·laran entre els 3 i els 6 euros, amb propostes de plats freds, calents, innovadors, tradicionals… per a tots els gustos.

En aquesta ocasió també s’hi podran trobar comerços de l’Associació Sant Quirze Comerç que des de les 17h i fins que finalitzi el Tasta oferiran els seus productes i serveis en el Market Tasta, alhora que organitzaran activitats familiars.

Tast de vins i cerveses

El tret de sortida a la cita gastronòmica arriba aquest dimarts amb un Tast de vins al pati de la Casa Pintor Vila Puig. Casa Marieta organitza l’esdeveniment, guiat pel seu sommelier, que exercirà de referència per als presents. L’aforament serà limitat, per la qual cosa cal reservar les entrades a l’establiment de Casa Marieta de manera presencial.

Dimecres, el pati de la Biblioteca Marcel Ayats acollirà el Tast de cerveses, de la mà de La Lila i Pa i Punt, que oferiran un Beer Garden amb les cerveses La Julita i Hoppit. Hi haurà música, menjar i beure. La proposta començarà a les 19 hores, i a les 20h hi haurà cata de cerveses a càrrec d’en German, el cerveser de Hoppit. L’aforament serà el limitat del recinte.

Finalment, dijous 8 de juny s’organitza un Tast de vins al celler de Can Barra. El Niu del Mussol i Lossum preparen aquesta iniciativa, que també tindrà molta música.

Vermuts musicals

Per a la cloenda del Tasta SQV, alguns establiments oferiran un vermut especial el diumenge amb música ambiental a les seves terrasses.

Comentaris
To Top