Ciutat

Queixes pel soroll nocturn a Campoamor

La Policia Municipal va actuar aquest dilluns a la nit en un botellot a la zona

Dues unitats de la Policia Municipal van actuar aquest dilluns a la nit després de rebre diverses queixes per sorolls al carrer de Josep Guardiet que molestaven els veïns de la zona. Els agents es van desplaçar fins a l’indret, a Campoamor, després de rebre l’avís cap a les 10 del vespre.

En arribar al lloc, la Policia Municipal va realitzar una identificació entre els presents i va aixecar acta per consum de begudes alcohòliques a la via pública.

L’emplaçament ha despertat en les últimes setmanes algunes queixes entre els veïns del barri de Campoamor. Els residents de la zona sostenen que s’organitzen botellots, amb reunions de joves que causen desperfectes en el mobiliari urbà i causen molèsties entre els ciutadans que ho pateixen de prop.

VIDEO | Botellots, foc, crits i destrosses a Campoamor: “S’han endut un arbre”

Comentaris
To Top