Ciutat

Ensurt per la caiguda d’una part d’un fals sostre del Centre Cívic Creu Alta-Cal Balsach

L’incident no va deixar ferits

Ensurt aquest dimarts a la tarda després de la caiguda d’una part del fals sostre d’un passadís al Centre Cívic de la Creu Alta – Cal Balsach. L’incident es va produir a la segona planta de l’edifici, sense causar ferits i no hi va haver afectació estructural per la caiguda de la peça, d’uns 10 metres de llargada.

Fonts municipals han explicat que s’estan investigant les causes de l’esfondrament, que va obligar a mobilitzar dues dotacions dels Bombers i una altra de la Policia Municipal en rebre l’avís poc després de dos quarts de 6 de la tarda. En els minuts posteriors, es va fer una valoració de les dues aules, amb la supervisió de l’arquitecte municipal, que va donar el vistiplau a la instal·lació, garantint-ne la seguretat.

Els bombers van realitzar diferents comprovacions en les aules del pavelló i van deixar desconnectada la llum, que havia quedat afectada després del despreniment. En aquests moments, la planta baixa ha recuperat el funcionament, però la primera i la segona han quedat inhabilitades per precaució, fins que es puguin revisar els altres celrassos, que són iguals que els que han caigut.

Comentaris
To Top