Ciutat

Junts acusa la Crida i ERC d'”embrutar” Sabadell amb els seus cartells

El líder de la formació, Lluís Matas, ha criticat la inacció dels dos partits

El líder de Junts per Sabadell, Lluís Matas, ha criticat en les últimes hores la deixadesa d’alguns partits a l’hora de retirar els cartells electorals de les passades eleccions municipals, celebrades fa 10 dies a Sabadell. Amb un recull d’imatges publicades al seu perfil d’Instagram, Matas ha assenyalat la inacció de la Crida i ERC, acusant-les d'”embutar” la ciutat amb els seus cartells. Alhora, el candidat de la formació independentista ha publicat un vídeo on se’l pot veure recollint els cartells al barri del Centre.

Crítiques de Lluís Matas per la presència dels cartells electorals d’ERC i la Crida | Xarxes

Crítiques de Lluís Matas per la presència dels cartells electorals d’ERC i la Crida | Xarxes

Crítiques de Lluís Matas per la presència dels cartells electorals d’ERC i la Crida | Xarxes

Fonts municipals van remarcar la setmana passada que cada partit és responsable de retirar la seva pròpia propaganda electoral distribuïda per la ciutat des del passat 12 de maig, moment de la tradicional encartellada. De tota manera, quan això no passa, l’Ajuntament s’ha encarregat de fer la retirada subsidiàriament. La setmana passada, es va enviar un recordatori a les formacions perquè agilitzin la gestió, tot i que encara es poden veure cartells en alguns punts.

La retirada dels cartells electorals dels carrers, assignatura pendent

Comentaris
To Top