Ciutat

S’amplia el termini per votar per correu en les eleccions generals

Els ciutadans podran portar el vot en els horaris habituals de les oficines de Correus

La Junta Electoral Central (JEC) ha acordat ampliar el termini per dipositar el vot per correu fins al dijous 20 de juliol, un dia més del que estava previst per als comicis del 23-J. L’àrbitre electoral atén així la petició que va realitzar Correus d’estendre-ho, tal com ja va passar en les eleccions municipals del 28-M.

Els ciutadans podran portar el vot en els horaris habituals de les oficines. En un acord fet públic aquest divendres després de la reunió de l’àrbitre electoral d’ahir dijous, la JEC remarca que Correus “haurà d’extremar la diligència per assegurar que els sobres amb el vot poden entregar-se el dia de la votació a les respectives meses electorals, dins dels terminis legalment establerts”.

Comentaris
To Top