Ciutat

Un jove ferit i tres detinguts en una baralla a l’estació de Sabadell Sud

Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies a l'estació de Sabadell Sud / Ó. E.

Una baralla entre joves a l’estació de Sabadell Sud ha acabat amb un d’ells ferit per un tros d’ampolla de vidre  i amb tres detinguts. Els fets s’han produït al voltant de les 6 de la matinada a una de les andanes. Segons apunten les primeres dades, el conflicte hauria començat a l’exterior d’una discoteca i s’hauria reprès de nou quan els participants s’han retrobat a l’estació. La ràpida intervenció dels vigilants a l’andana ha estat clau per aturar la baralla. Aquests han separat als dos grups i han retingut els agressors fins a l’arribada de la policia.

Els tres detinguts són dos majors d’edat i un menor, segons ha informat la policia catalana. Aquest últim ha estat detingut per amenaçar amb una navalla diversos participants de la baralla i els dos vigilants de seguretat, que també han quedat ferits pels cops i empentes. D’aquests dos últims, un d’ells ha patit una fractura de clavícula i l’altre una fractura de mà.

Al lloc dels fets també s’hi ha desplaçat una dotació del SEM. Allà han atès al jove ferit, un noi de 18 anys, i l’han traslladat al Taulí. La seva vida no corre perill.

Comentaris
To Top