Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimarts 13 de juny del 2023 a Sabadell

La sortida de Juli Fernàndez de Territori, en portada

L’actualitat política ha marcat les últimes hores. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va destituir ahir el conseller de Territori, el sabadellenc Juli Fernàndez, en una remodelació exprés de l’executiu català. ERC, que governa en solitari des del setembre, ha fet el pas després de la davallada de l’independentisme a les eleccions municipals i a tan sols unes setmanes de les generals. El sabadellenc només ha durat vuit mesos al Govern.

El final de trajecte abrupte té a veure amb la ronda Nord de Sabadell i Terrassa, la línia vermella que no va voler creuar mai. L’anàlisi de l’adeu de Juli Fernàndez:

Juli Fernàndez, el conseller que no va poder amb la ronda Nord

Pau Morilla–Giner ha estat confirmat, a través d’un comunicat oficial del club, com a nou president del Consell d’Administració del Centre d’Esports Sabadell-SAD en substitució d’Esteve Calzada, qui la setmana passada va anunciar la seva renúncia després de sis anys al capdavant. De fet, ambdós han liderat es últims quatre anys les inversions estrangeres que han permès al club mantenir una estabilitat econòmica i consolidar-se a la Primera Federació. Es converteix així en el president número 44 de la història del club.

Pau Morilla-Giner és el nou president del Centre d’Esports Sabadell

La ciutat s’ha despertat aquest dimarts amb els núvols presidint el cel de Sabadell. Protecció Civil ha activat l’alerta del pla Inuncat per possibles pluges intenses dimarts i dimecres. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), de cara a aquest dimarts es preveuen ruixats des del matí a la meitat est del país que s’intensificaran de cara a la tarda i afectaran tot el territori. A Sabadell, es preveu que se superin els 20 litres.

Alerta per risc de pluges intenses en les pròximes hores

Donar a llum és un acte tan antic com susceptible d’evolucionar i adaptar-se a les noves reivindicacions socials. Amb aquest plantejament, la sensibilitat i l’empatia són valors que han guanyat importància en els darrers anys en el part, teixint un renovat model d’atenció que es consolida a casa nostra. Parir “com a casa”, amb la voluntat i el benestar de la dona al centre, esdevé una de les premisses bàsiques a l’hora d’abordar avui qualsevol naixement.

Els parts adopten una perspectiva més humana: “És fonamental el diàleg constant”

El sorteig de l’Euromillones celebrat el passat divendres ha deixat un nou milionari a Sabadell, encertant del codi El Millón. La butlleta ha estat validada en l’administració de Loteries número 18 de la ciutat, situada a Sol i Padrís, 10. Ben segur que el guanyador tindrà gravada a foc la combinació QQW89705, premiada amb la xifra d’1.000.000 euros.

Premi gros a Sabadell: un milió d’euros en el sorteig de l’Euromillones

Comentaris
To Top