ESPORTS

Jaume Milà, confirmat com a nou director esportiu del CE Sabadell

Jaume Milà a la Nova Creu Alta aquesta temporada / Lluís Franco

Fet. El Centre d’Esports Sabadell ha fet oficial la renovació de Jaume Milà al capdavant de la direcció esportiva. La temporada passada va incorporar-se, després de la seva gran tasca al Futbol base, com l’ajudant (secretari tècnic) de Gerard Escoda per confeccionar una plantilla a correcuita l’estiu. La mort del Gerard el va deixar en solitari, afrontant una difícil missió: reforçar l’equip en el mercat d’hivern. Les incorporacions de Ricard Pujol, el porter Ortolá, Raúl Baena i, sobretot, Cristian Herrera van ser fonamentals per garantir la permanència a Primera Federació durant la segona volta del campionat, ja amb Miki Lladó a la banqueta.

Ara, el club ha valorat aquesta feina i també la seva trajectòria de cinc anys a l’entitat. Va començar dirigint el juvenil en la temporada 18/19, assolint l’ascens a Lliga Nacional. Després, ja ocuparia el càrrec de director esportiu del Futbol base, acumulant un grapat d’èxits en les diferents categories, culminant amb el retorn i consolidació del juvenil a la Divisió d’Honor. Jaume Milà (1977, Sant Cugat) serà presentat oficialment com a nou director esportiu el dilluns que ve a la Nova Creu Alta.

El seu primer repte serà assegurar l’inquilí de la banqueta del Sabadell 23/24. Tot apunta en la direcció de Miki Lladó, amb el qual han format un bon tàndem al Futbol Base primer i després, també en el primer equip. El tècnic santcugatenc continua de vacances, però està en permanent contacte amb el club, que li haurà de traslladar la seva oferta per la pròxima temporada i també calibrar les possibilitats de fer un projecte esportiu competitiu. D’altra banda, Milà podrà accelerar els pròxims dies diverses operacions que ja tenia en marxa, com les possibles renovacions -Ortolá i Guillem Molina serien les prioritats- i les primeres incorporacions.

Comentaris
To Top