Opinió

La importància del Diari de Sabadell a la nostra ciutat

[Claudi Martí, president del Club Natació Sabadell]

El nou Diari de Sabadell fa cinc anys, i és el millor moment per reivindicar el paper dels mitjans locals a la nostra societat. En un moment en què el consum d’informació a les xarxes socials no para de créixer, i en què la sobreinformació que tenim diàriament és excessiva, val la pena remarcar la feina que fan els mitjans de casa nostra. Sense cap mena de dubte, són una eina més que necessària pel seu arrelament al territori, per la seva alta capacitat de comunicar, per la manera com poden transmetre l’opinió a la gent i alhora donar visibilitat a moltes coses, que sense ells serien pràcticament invisibles als ciutadans.

És per això que amb motiu dels cinc anys del Diari de Sabadell, m’agradaria reivindicar un cop més la feina que està fent a la nostra ciutat, i encoratjar-los a continuar treballant amb el mateix rigor i personalitat que l’ha fet un mitjà punter i de total fiabilitat durant tots aquests anys. Enhorabona i a seguir en el mateix camí que fins ara.

/ V. CASTILLO

Comentaris
To Top